Οι Εξετάσεις είναι ένας αγώνας που απαιτεί έγκαιρη και σωστή προετοιμασία. Όσο νωρίτερα και όσο περισσότερο προπονείται κανείς τόσο αυξάνει τις πιθανότητες να κερδίσει. Γι’ αυτό η επιλογή είναι μια: Φροντιστήριο ΕΠΙΛΟΓΗ!

Η επιλογή Φροντιστηρίου είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του μαθητή και την επίδοσή του στο σχολείο και τις Εξετάσεις. Το κατάλληλο περιβάλλον και η σωστή προσέγγιση από την πλευρά των εκπαιδευτικών, μπορούν να παρακινήσουν το μαθητή να στοχεύσει ψηλά, να δουλέψει μεθοδικά, με επιμονή και προσήλωση στους στόχους του υποστηρίζοντάς τον σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής του.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, απαιτείται η σύμπραξη πολλών παραγόντων: άψογη οργάνωση και δυνατότητα για προσωπική υποστήριξη του κάθε μαθητή, πολυετής εμπειρία, άριστα καταρτισμένοι καθηγητές με πείρα και αγάπη για το έργο τους.

Στο Φροντιστήρια Επιλογή θα δεις τον εαυτό σου να βελτιώνεται καθημερινά. Θα δεις αποτέλεσμα.
Η εκπαιδευτική φιλοσοφία του φροντιστηρίου Επιλογή συνοψίζεται στα εξής:

  • οργάνωση και μεθοδικότητα στη διδασκαλία μας
  • υψηλή ποιότητα στο διδακτικό μας υλικό
  • αντικειμενική αξιολόγηση των μαθητών μας
  • με συνέπεια, ειλικρίνεια και συναίθηση ευθύνης απέναντι στους μαθητές και τις οικογένειές τους.


Το κατάλληλα επιμορφωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό στέκεται δίπλα στους μαθητές, ενισχύοντας στο μέγιστο τις δυνατότητες τους. Με νέες ιδέες και καθαρό μυαλό, ικανοί, έμπειροι, υψηλής επιστημονικής κατάρτισης, προσφέρουν έργο επιπέδου.

Διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα διδασκαλίας και ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους έχουν στόχο να φέρουν πρώτους τους μαθητές τους στις πανελλήνιες εξετάσεις για όλες τις ομάδες προσανατολισμού (Ανθρωπιστικών σπουδών, Θετικών σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Στο φροντιστήριο Επιλογή οι φροντισμένες αίθουσες και η αισθητική των χώρων, εξασφαλίζουν καλύτερη διάθεση και ενισχύουν την προσοχή. Άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι η εκμάθηση αλλά και η διδασκαλία γίνονται μια πιο ευχάριστη διαδικασία όταν η αμφίδρομη σχέση καθηγητή - μαθητή καλλιεργείται μέσα σ' ένα περιβάλλον φιλικό και προσεκτικά σχεδιασμένο.

Η εκπαίδευση στις καλύτερες στιγμές της.

Οι εγγραφές για τα μαθήματα και τη νέα σχολική χρονιά ξεκίνησαν!
Επικοινωνήστε με τη Γραμματεία στο 23213 02025 για περισσότερες πληροφορίες ή ελάτε στην Κων.Καραμανλή 33(Μεραρχίας)